Hvem er A-Town

A-Town Gospel blev stiftet i august 2007

Ben Heveroh har fra 9/1-2023 været vores underviser, dirigent og pianist.

Der er ingen optagelsesprøve i koret.

Sang og musik er i centrum, men vi lægger lige så meget vægt på det gode fællesskab, sammenholdet, respekt for hinandens forskelligheder og ikke mindst et godt grin. Det skal være en god oplevelse at synge i koret så i A-Town Gospel handler det ikke udelukkende om at synge, det handler også om at grine med hinanden, snakke, hygge og ja… bare være sammen.

Forventninger til korets medlemmer er, at det enkelte medlem er mødestabil, ansvarlig for, ud over at deltage i undervisningen, selv at indlære sangene udenad via lydfiler.

Vi afslutter hver sæson med en koncert i vores hjemkirke, Opstandelseskirken i Albertslund. Som allersidste punktum for hver sæson har vi en fællesspisning, hvor alle bidrager til buffeten, underholdningen og det gode humør. Derudover deltager A-Town Gospel med 3-4 sange ved 2 gudstjenester om året i Opstandelseskirken.

Vi bestræber os på hele tiden på at blive bedre korsangere, og vi udvikler os hele tiden samlet som kor. Vi lærer nye sange og forfiner teknik og udtryk i de sange, vi har lært. Du behøver ikke at være rutineret sanger for at være med, men du skal have mod på og lyst til at øve og synge sammen med andre. Vi optager alle over 16 år, der vil (lære at) synge. Vi forventer ikke, at du kan synge i forvejen. Til gengæld forventer vi, at du deltager i øveaftner og koncerter i det omfang, du har mulighed for det. Vi forventer også, at du engagerer dig i det sammenhold, som er så vigtigt for vores fællesskab.

Sæsonerne løber januar – juni og august – december.

Repertoire

Vores repertoire dækker alt fra traditionel og moderne gospel til pop. Vi elsker funky gospelmusik og bløde popballader. Du vil også kunne opleve musik, der ikke traditionelt bliver betragtet som gospel som f.eks. Kim Larsen og Andreas Odbjerg. Vi synger både på dansk og engelsk.

Vores sange arrangeres til trestemmigt kor – sopran, alt og tenor.

Legat fra Tuborgfonden

I 2012 fik vi tildelt et legat fra Tuborgs Grønne Fond på 15.000 kr. Vi købte et sanganlæg med 2 mikrofoner, el-klaver, stativer og kabler til det hele for pengene.

I 2014 søgte vi midler i Tuborgfonden igen og var så fantastisk heldige at få tildelt yderligere 15.000 kr. For disse penge købte vi et professionelt supplement til vores PA-anlæg – 3 kormikrofoner, nye kabler og medhørhøjtalere.

Vi er nu så godt udstyret, at vi kan holde koncerter med professionel lyd uden at leje ekstra udstyr udefra.

Tusind tak til Tuborgs Grønne Fond for den fantastiske hjælp.