Simon Jansfort korleder og pianist i A'Town Gospel

Korleder

Simon Jansfort har været korleder for A-Town Gospel siden 2012. Koret sætter stor pris på hans store musikalitet og smittende humør. Han er ikke bange for at udfordre koret med raffinerede arrangementer og nye ideer, så vi bliver dygtigere hele tiden. Og en ting er sikker: Vi keder os aldrig i Simons selskab.

Simon er født og opvokset i Kolding, men kom til København i sommeren 2010 for at studere på Rytmisk Musikkonservatorium (RMC). Sideløbende med det blev han pianist i A-Town Gospel. I 2012 overtog han rollen som både dirigent og pianist i A-Town Gospel. Simon skriver selv gospel og laver egne arrangementer af populære popnumre. Koret nyder godt af hans talent i form af unikke versioner af kendte danske og internationale hits.

Musikeren Simon Jansfort er organist i Emmauskirken på Frederiksberg. Derudover spiller han jazz, funk, pop og soul og har mange projekter i gang i det københavnske musikmiljø. Hans temaworkshops, Simon Sings, er tilløbsstykker både i København og i hjembyen, Kolding.