Korleder

Ben Heveroh har været korleder for A-Town Gospel siden 9/1-2023

Ben Heveroh er fra Oakland, Californien, hvor han arbejdede som professionel pianist.

Han har over 30 års erfaring med at arbejde med amerikanske gospel kor, baptistkirker og arbejdede også i forskellige bands, der spillede jazz, salsa, blues og klassisk musik.

Ben har optrådt og undervist på workshops i Costa Rica, Canada, Danmark, Tyskland, Sverige og Frankrig. Han har været på fakultetet på Jazz Camp West siden 1999 og har været akkompagnatør og musikalsk leder af Living Jazz Children ‘s Project siden 2004. Han har været musikalsk leder af Oakland Interfaith Gospel Choir siden 1998. Har spillet klaver og Hammond orgel for baptistkirker siden 1989.

Som lærer har Ben en naturlig gave til at forklare mekanikken og teorien om, hvordan musik fremstilles. Han arbejder godt med klaver-, vokal- og basgitaarstuderende. Ben har studeret med klavermestre som Eugene Gash, George Alexander, Bill Bell, Cesar ( Púpi ) Pedroso, Chucho Valdez, Terrance Kelly, Raymond Waters og Helen Stevens. Hans første klaverlærer var hans far Vincent Heveroh i 1970.

Ben bor nu i Roskilde, Danmark og nyder at dele sin musikalske oplevelse og værdsætter, at så mange danske mennesker elsker Gospel-musik.