Tidligere korledere

Chrstian Wandel, gæste-korleder i foråret 2022

Christian har en baggrund som uddannet fra Det jyske Musikkonservatorium i Aarhus som rytmisk sanger. Siden 2011 har Christian været korleder for flere kor. Christian er nu daglig korleder for 2 gospelkor og er nu gæste korleder for A-town gospel i forårssæsonen. Christian arrangerer herudover gospel workshops og laver desuden egen musik.

“Musik har altid været en stor del af mit liv og præget mig meget som menneske. Det forekommer mig naturligt at udtrykke mig ved hjælp af musik. Musikken har givet mig en enestående mulighed for at nå ud til mange mennesker og give dem en oplevelse ved at vække nogle følelser til live i dem. Musik er, når den kommer indefra, mere end bare underholdning – det er en alternativ måde at kommunikere på, og på magisk vis kan musikken føre dig steder hen du aldrig troede du ville komme…”

Læs evt. mere om Christian her : https://christianwandel.dk/


Simon Jansfort har været korleder for A-Town Gospel i perioden 2012 – foråret 2022. Simon har lige forladt koret til fordel for famlielivet og andet job. Vi lader informationen stå lidt, da det giver en idé om, hvem der har præget koret de sidste 10 år.

Koret sætter stor pris på hans store musikalitet og smittende humør. Han er ikke bange for at udfordre koret med raffinerede arrangementer og nye ideer, så vi bliver dygtigere hele tiden. Og en ting er sikker: Vi keder os aldrig i Simons selskab.

Simon er født og opvokset i Kolding, men kom til København i sommeren 2010 for at studere på Rytmisk Musikkonservatorium (RMC). Sideløbende med det blev han pianist i A-Town Gospel. I 2012 overtog han rollen som både dirigent og pianist i A-Town Gospel. Simon skriver selv gospel og laver egne arrangementer af populære popnumre. Koret nyder godt af hans talent i form af unikke versioner af kendte danske og internationale hits.

Musikeren Simon Jansfort er organist i Emmauskirken på Frederiksberg. Derudover spiller han jazz, funk, pop og soul og har mange projekter i gang i det københavnske musikmiljø. Hans temaworkshops, Simon Sings, er tilløbsstykker både i København og i hjembyen, Kolding.